Üdvözöljük honlapunkon!


Fő tevékenységünk hatóanyagok, intermedierek, nyersanyagok, adalékok optimális gyártóinak felkutatása, bérgyártás szervezése a gyógyszer-, finomvegyszer-, élelmiszer- és kozmetikai ipar igényei szerint.

Küldetés


Megbízható minőségű import gyógyszer- és vegyi alapanyagokat a legkedvezőbb árfekvés és egyéb feltételek mellett megtalálni a gyártási költségek optimalizálása érdekében nem könnyű feladat. Küldetésünknek tekintjük, hogy megbízóink számára a legmegbízhatóbb forrásból, rendszeres, időre történő szállításokat biztosítsunk pontosan tervezhető gyártási programjuk elősegítése érdekében. A nagy földrajzi távolságok ellenére minden importtal összefüggő bizonytalansági tényező eltűnik és közreműködésünkkel a gyógyszer - gyógytermék - étrendkiegészítő - háztartásvegyipari és kozmetikai gyártók tehermentesülnek egy sor gond alól.

Előnyeink


Hozzájárulunk a zökkenőmentes gyártáshoz optimális költségek mellett, továbbá megtakarítjuk a saját, célirányos piackutatás lefolytatására fordítandó hosszú, értékes időt valamint a felesleges üzleti utaztatással kapcsolatos kiadásokat. Megbízóink komplex szolgáltatásra számíthatnak, mivel a leggondosabban kiválasztott, főleg távol-keleti (kínai, indiai) gyártókat pre-auditáljuk, és az importot teljeskörűen lebonyolítjuk.